Mie mi se pare salutar gestul lui Indio de a ne elucida asupra unor aspecte intamplate si planificarea unui viitor cert. Si cred ca as fi in masura sa ma implic si cu un raspuns pro si unul contra.
BlackDhalia scrie:
Club de shar pei pt cine????????????????
Anul asta m fost la cateva expozitii si nu am vazut urma de sharpei.
Sa se faca club sa arbitreze 2 shar pei,putem chema arbitru sa-i arbitreze la mine in gradina.
Hai sa fim realisti...
Teoretic ai dreptate, practic sa stii ca daca s-a mai tinut o adunare generala in gradina cuiva, atunci nu ar fi imposibil de onorat niciinvitatia ta ....trebuie doar sa ne precizezi locul si data :lol:
Exact acesta ar fi in fapt rolul unui club de shar-pei: inmultirea in urma obtinerii unui drept de monta, ca atare prezenta la expozitii a exemplarelor din aceasta rasa.
Fiecare tara civilizata are un club de shar-pei. Este adevarat ca noi inca ne refuzam aceasta.
BlackDhalia, esti crescator. Stiai ca anul trecut exista acest club de shar-pei amintit mai sus?
Eu am lipsit de la cateva expozitii atat anul acesta cat si anul trecut, si sincer m-am simtit frustrata de cate ori am simtit rasa dezavantajata atat prin arbitrare cat si prin pozitionarea in ring , si multe alte amanunte care nu mi-ar placea sa mi le reamintesc. Tocmai de aceea am simtit nevoia ca anul trecut sa ofer un grad de implicare oferindu-mi o mana de ajutor don'shoarei Monica Rusu si am participat alaturi de Malike la aceatsa Adunare generala a clubului shar-pei pe care Monica Rusu incerca sa o ghideze din spate (crezandu-ne o armata de prosti). Am crezut-o pe donshoara Rusu ori de cate ori se vaita ca nu sunt bani pentru finantarea unei expozitii, m-am oferit pana sa si cershesc sponsori, numai sa nu mai para atat de amarata prin prezenta rasa aceasta in expozitii. Mi-a acceptat ajutorul desi in spate probabil planuia distrugerea acestui club, pe care neavand membrii care sa o sustina si instrumentele financiare , simtea ca il scapa din mana (vezi Monica? nu am vorbit nimic despre mite ce voiai sa le bagi sa mearga treaba struna, vorbesc numai de taxede club careindata te intreb unde s-au dus)
As vrea sa explic cei doi termeni subliniati: "membrii care sa o sustina"=membrii care sa isi dea acordul voturilor in directia pe care ea o dorea , pentru a isi baga un ban in buzunar si pentru a roade un os cand mai poate si "instrument financiar"=inregistrarea unui cont fiscal, in care orice muritor de rand poate vira taxa de club, in loc sa i-o bage ei in buzunar . Si am argumente solide la fiecare, inclusiv ca ii ofer dreptul de replica sa dezminta cele spuse de mine. Va voi scana chitanta inregistrata sa vedem daca voi observati un cont fiscal. As vreasa imispuenti daca ati sesizat altcareva membru un cont fiscal?
Va voi prezenta eu lista cu membri (nominal cenzurata pentru a nu le divulga entitatea acestora) lista cu care demonstrez prezenta "catorva" oameni membri cotizanti. Si acestia nu sunt toti .
Revenind la oile noastre, anul trecut , desi eram o multitudine de membri platitori in shar-pei club, ea nu avea bani de organizat expozitii.
Si pentru ca iarasi imi place sa argumentez, voi posta lista cu membrii Shar-Pei club.
Nr.crt. Nume si prenume Numar de caini Datorii
1 A Delia
(Bucuresti) 1(femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
2. A. Irina
(Piatra Neamt) 1 Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
3. A. Eduard
(Jimbolia) 1(femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
4. B. Bogdan
(Constanta) 1(femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
5. G. Cristina
(Bucuresti) 2(mascul, femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
6. G. Lavinia
7.
G. Florin(Canisa Gafrom)
(Brasov)
Cotizatie 2007,2008-100 lei
8. G. Ana-Maria
(Constanta) 1(femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
9. G. Madalina
(Bucuresti) 1(mascul) Cotizatie 2008-50 lei
10. Martonosy Laura(Canisa Lorimar)
(Timisoara) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
11. Martonosy Tiberiu
(Timsoara) Cotizatie 2007,2008-100 lei
?
12. M. Cornelia
(Bucuresti) 2(masculi) Taxa inscriere+Cotizatie 2007,2008-100 lei
13. M. Radu
(Brasov) Cotizatie 2007,2008-100 lei
14. M. Ioana
(Iasi) 3(1 mascul, 2 femel2) Cotizatie 2007,2008-100 lei
15 P. Ivona
(Bucuresti) 2(mascul, femela) Cotizatie 2007,2008-100 lei
16
Rusu Monica Elena(Canisa de Altamira)
(Bucuresti)
15(4 masculi, 11 femele)
OK
17 S. Catalin
(Constanta) 1(mascul) Cotizatie 2007,2008-100 lei
18 I. Cristian
(Bucuresti) 1(femala) Cotizatie 2007,2008-100 lei
19 G. Andreea(Caisa Deishar)
(Calarasi) 1(femela) OK
20 I. Mihaela
21 V. Roxana
(Bucuresti) 1(mascul) Cotizatie 2007,2008-100 lei
22 B. Raluca
(Bucuresti) 2(mascul, femela) OK
23 K.l Robert
(Bucuresti) 1(mascul) OK
24 I. Simona
25 C. Mihai
(Bucuresti) 1(femela) Cotizatie 2008-50 lei
26
B. Adina
(Galati)
1(mascul)
Cotizatie 2008-50 lei
27 R. Rodica
(Bucuresti) 1(mascul) Cotizatie 2007,2008-100 lei
28
I. Marian
(Sibiu)
1(mascul)
OK
29 S. Adriana Ramona
(Bucutesti) 1(femela) Cotizatie 2008-50 lei
30 D. Daniela
31 L. Sebastian
32 O. Dragos
(Bucuresti) 1(mascul) OK
33 D. Alina
(Bucuresti) 1(femela) OK
34 M. Andrei
(Bucuresti) 1(mascul) OK
35 L. Simona
(Arad) 1(mascul) OK
36 Cazacu Nicoleta Doina
(Marasesti) 1(femela) OK
37 C. Bako
(Tg.Mures) 1(mascul) Cotizatie 2008-50 lei
38.
Pantelimon Cristian
(Bucuresti)
1(mascul)
OK
La toate aceste nume si taxe platite, mai adaugati de fiecare si taxa de inscriere in club de inca 50 RON....si uite ashea se construiesc canise marete in Bucuresti...
Si ma convinge don;shoara Rusu sa urnesc fortele din loc, si ma apuc de convins membrii sa participe a acea adunare generala mult dorita de Monica, si in final , multi neavand cum sa ajunga,am purces eu rea la drum , pe banii mei logic, sa aud ce vrea monica sa faca bun pentru club. Si de unde stiam eu altele sa aud acum ca ea sustine dizolvarea clubului shar-pei pe care nu il mai poate tine, intrucat doamna Laura sta nepasatoare la eforturile ei si ea saraca nu le mai poate face pe toate singura. Nu am inteles de ce nu a propus retragerea ei din acel club daca era atat de obosita. In final primesc de la o mana de oameni (mica dar importanta ) niste semnaturi, mai vine o don;shoara cu niste semnaturi, se mai strang la fata locului niste membri, si don;shoara Rusu se crizeaza cand vede ca unitar se voteaza pentru pastrarea clubului shar-pei oricat o tragea ea cu MC.
Dl. Tzenu acum practic vrea doar un raspuns clar de la noi, vrea sa stie cum ne pronuntam. Pro Club shar-pei? sau Pro DMC?
Domnul Tzenu, personal va rog sa ii solicitati domnishoarei Rusu sa va arate procesul verbal prin care membrii clubului shar-pei au semnat pentru dizolvarea clubului. Asa ar fi corect. In cazul in care acest proces verbal are semnaturi pe care eu noi semnatarii le vedem a fi falsificate, domnishoara Rusu este pasibila dea raspunde juridic, ocazie cu care noi o vom mai intreba in instanta si altele care ne-au ramas pe suflet . Ne puteti ajuta sa eliminam o prima frauda pe care noi o putem demonstra. In cazul in care eu personal demonstrez acest lucru, solicit excluderea acesteia ca amembru din asociatiile chinologice, asa dupa cum Asociatia Chinologica Romana sustine in temei statutar aceasta probabilitate.
Cam aceasta ar fi despre existenta clubului shar-pei vechi iar aceastea nu le-am scris pentru domnul Tenu, ci pentru ceilalti care nu cunosc situatia in fapt.
Sunt pro orice asociatie ar sprijina rasa si ar ignora interesele proprii, pentru ca shar-peiul nu este doar o atractie comerciala, ci, fie ca vreti fie ca nuvreti sa recunoasteti ,sub riurile acestei rase nu seascunde nicidecum perfectiunea unei sanatati canine, tipologia unei rasefaradefecte, simai avem mult pana la perfectiune. Toate acestea le putem perfecta impreuna. Acceptand ca avem entropion, malformatii, sistem imunitar slab, FSF, amiloidoza si Dumnezeu stie cate or mai fi dar ne-a ocolit sa le aflam. Pentru ca toate acestea sa nu existe , sa fie multiplicate cat mai putin, trebuie sa ne cunostem bine intre noi. Iar o canisa BlackDhalia (sinicinu ma asteptam de la tine sa intrebi pentru ce un club) o canisa trebuie sa se implice alaturi de omologii ei. Pot veni in sprijinul acestei afirmatii cu zeci de forumuri in toata lumea unde crescatorii isi dau mana pentru un schimb de informatii.
Indio, multumesc pentru sprijinul care il aduci inca acestei rase cu implicare in DMC, indiferent ce decizie se va lua.
Insa noi acum ne vedem pusi in fata faptului implinit, dar NU de NOI iar faptul ca NOI nu am fost consultati niciodata ne determina sa ne simtitm FRUSTRATI. Nu ne-am ales arbitrul niciodata, nu ne-am planificat niciodata o locatie sau o expozitie si nu am beneficiat niciodata de o informatie in beneficiul rasei in DMC sau ACHR. Nu am fost invitati niciodata la vre-o discutie privind rasa noastra. Toate acestea s-au petrecut fara noi, dar cu prezenta don'shoarei Monica Rusu. Deci ea este cea datoare cu multe raspunsuri.Dar nefiind nimic mai mult decat o impostoare, nu va iesi in fata niciodata cu niste raspunsuri. Va prefera probabil sa se victimizeze invinovatind in continuare pe Laura ca a lasat-o cu clubul pe cap si nu ii lasa fraiele in mana, pe Stefanescu ce mult a neindraptatit-o pe ea Sfanta Monica, pe cei care vor sa isi plateasca taxa de club dar nu au unde , pe cei care au observat manevrele ei murdare si ea...saraca....cat de mult a muncit si s-a zbatut la randul ei pentru acest club...